Üdvözöljük Önt a Fricsay Richárd Katonazenei Hagyományőrző Egyesület honlapján! 

Fricsay tablókép

 Ismerkedjen meg társadalmi szervezetünkel, amely a magyar katonazene történetét és kulturális értékeit kutatja, népszerűsíti, valamint hagyományait ápolja. Reméljük, hogy honlapunk teljes betekintést tud nyújtani mindazok számára, akik érdeklődnek a magyar katonazene iránt.

Várjuk Önöket a magyar katonazene és az  egyesület soron következő kulturális programjain, amelyekről a hírek menüpontban tájékozódhat!

A Fricsay Richárd Katonazenei Hagyományőrző Egyesület elnöksége köszönetét fejezi ki mindazon magán és jogi személyeknek, akik 2022-ben adójuk 1 % – át felajánlva 50. 967 ft. összegben támogatták az egyesület célkitűzéseit és programjait. A felajánlott összeget egyesületünk kulturális tevékenységre – a katonazene történetét bemutató tárlat fejlesztésére, valamint a Magyar Katonazene Napja szakmai rendezvény szervezési költségeire kívánja fordítani.

Sárosi Péter szds.

Ezúton kívánunk köszönetet mondani az egyesületet tagságának, valamint a támogató magán és jogi személyeknek, akik hozzájárultak ahhoz, hogy társadalmi szervezetünk 2022-ben is sikeres működési  évet zárjon. Reméljük, hogy a jövőben is támogatják a magyar katonazene történetét kutató, valamint értékeit és hagyományait népszerűsítő kulturális egyesület tevékenységét!

Az egyesület kulturális tevékenységét további adományaikkal az alábbi számlaszámon tudja támogatni:

Számla számAdományaikat tisztelettel köszönjük!!

adó 1 százalék

Kérjük, aki teheti, rendelkezzen szja 1 %-val idén is a Fricsay Richárd Katonazenei Hagyományőrző Egyesület javára!

Szervezet székhelye: 1171 Budapest, Zimonyi utca 91.

Adószám: 18245251-1-42

Köszönjük előre is!